Interactive webinar with Ami Barak – “ Strategies and dynamics of valorization and promotion in the visual arts”

Fundația Art Encounters și PRAKSIS vă invită să participați la un webinar în artele vizuale condus de Ami Barak, curator invitat la Fundația Art Encounters și critic de artă stabilit la Paris.

Webinarul condus de Ami Barak, marți, 28 noiembrie 2023, ora 11:00, își propune să abordeze următoarele teme: Planificarea carierei, Editarea de portofoliu, Marketing, Promovare, Valorizarea muncii, Considerații juridice, Finanțarea, Scrierea de granturi, dar și alte elemente esențiale.
Apelul este adresat în special tinerilor artiști, curatori și profesioniști din zona artei contemporane interesați de strategiile și dinamicile promovării în artele vizuale.
Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită un scurt mesaj de confirmare pe adresa de e-mail a Fundației Art Encounters: contact@artencounters.ro
Atelierele sunt gratuite și deschise candidaților naționali și internaționali. Acestea se vor desfășura online, în limba engleză.


*Ami Barak este curator independent și critic de artă stabilit la Paris, actualmente curator invitat al Fundației Art Encounters. Este un nume foarte apreciat în lumea artei contemporane internaționale și inițiatorul mai multor proiecte și expoziții în Franța și în lume, precum și un prieten mai vechi al Fundației Art Encounters, pentru care a co-curatoriat Bienala de artă contemporană din 2017 și expoziția Ex-East organizată la Espace Niemeyer din Paris sub auspiciile Sezonului Cultural Franța–România 2019. Ami Barak este și fost președinte al Asociației Internaționale a Curatorilor de Artă Contemporană (IKT).