CAMPart III – Cursuri online pentru studenți și tineri artiști

Înscrieri: 3 decembrie – 8 decembrie 2020
Perioadă cursuri: 9 decembrie – 16 decembrie 2020

Programul de mentorat și rezidențe CAMPart continuă cu o ediție specială, care va avea loc între 8 – 16 decembrie 2020. Programul este dedicat studenților la arte și artiștilor la început de drum și se va desfășura exclusiv online, prin intermediul platformei zoom.

7 artiști din Timișoara, Lera Kelemen, Ana Kun, Andreea Medar, Carmen Nicolau, Pusha Petrov & Miki Velciov și Sorina Vazelina, vor susține fiecare câte o prezentare online, în care vor împărtăși participanților experiența propriului laborator de creație, încurajând dialogul pe teme de interes pentru viitoarea generație de artiști.

Selecția artiștilor a fost realizată de curatoarea poloneză Magdalena Kardasz, de la Zachęta Project Room din Varșovia, în cadrul unui parteneriat care implică o expoziție despre scena artistică timișoreană în dialog cu scena din Varșovia.

Fiecare sesiune de mentorat va avea loc între orele 11:00 – 15:00.

Înainte de a începe sesiunile de mentorat CAMPart, vă invităm la o vizită virtuală în atelierele celor 7 artiști-mentori. Mai multe detalii aici.
Ana Kun
Miercuri, 9 decembrie

Carmen Nicolau
Joi, 10 decembrie

Andreea Medar
Vineri, 11 decembrie


Lera Kelemen
Luni, 14 decembrie

Pusha Petrov & Miki Velciov
Marți, 15 decembrie

Sorina Vazelina
Miercuri, 16 decembrie


Proiect dezvoltat în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, cu scopul de a susține scena artistică timișoreană.