Fundația Art Encounters caută voluntari!

Julijonas Urbonas, Captură de ecran dintr-o simulare astrofizică a Planet of People (2019); Programare, animație realizată de Studio Pointer © Courtesy of Julijonas Urbonas 2019.

Cu ocazia weekend-ului de deschidere a programului Timișoara Capitală Culturală 2023, vei avea oportunitatea de a lua parte la desfășurarea unora dintre cele mai importante evenimente culturale din anul acesta coordonate de echipa Art Encpunters! Veți fi reprezentații expozițiilor, având grijă ca totul să rămână în ordine, să ajutați la gestiunea spațiilor de expunere, primirea vizitatorilor și să prezentați artiștii publicului. Există șansa de a vă familiariza cu o latură a artei mai puțin vizibilă, având acces în backstage, la sistemul ascuns al evenimentelor culturale! Căutăm studenți și tineri pasionați de artă, deschiși, comunicativi și curioși, pentru perioada 17 – 19 Februarie, pe un program de 5-6 ore, atât în cadrul Fundației Art Encounters de pe Take Ionescu, cât și în cadrul expoziției Victor Brauner: invenții și magie, de la Muzeul de Artă din Piața Unirii.
Dacă ești student sau tânăr pasionat de artă, deschis, comunicativ și curios, și vorbești cel puțin o limbă străină, trimite-ne un bio și o motivație scurtă (ambele maxim o pagină) până la data de 10 februarie la adresa contact@artencounters.ro și noi te vom contacta de îndată!