CAMPart – CURSURI ONLINE PENTRU STUDENȚI ȘI TINERI ARTIȘTI

Înscrieri: 18 – 25 iunie 2020
Perioadă cursuri: 29 iunie – 25 iulie 2020

Cei 6 artiști selectați în urma apelului deschis pentru rezidențe vor susține fiecare câte un curs online, în cadrul căruia vor împărtăși viitoarelor generații de artiști experiența propriului laborator de creație, dar și fragmente ale cercetării lor și ale etapelor creative, oferind îndrumare și sprijin participanților în dezvoltarea practicii lor artistice, dar și în realizarea proiectelor pe care și le propun. 

CAMPart – REZIDENȚE ȘI MENTORAT PENTRU ARTIȘTI ROMÂNI

Rezultatele apelului deschis pentru cele 6 rezidențe de artist: Aura Bălănescu, Irina Gheorghe, Teodor Graur, Gloria Luca, Cătălina Nistor și Flaviu Rogojan.

Rezidența propusă nu necesită deplasarea la Timișoara sau expunerea lucrărilor rezultate, ci implicarea artiștilor câștigători într-un program prin care propriul laborator și experiența personală devin un punct de sprijin și de învățare pentru generațiile viitoare de artiști.

TUR VIRTUAL AL EXPOZIȚIEI BRUIAJ

Ca măsură de prevenție pentru răspândirea virsului COVID–19, expoziția BRUIAJ a fost închisă pe o perioadă nedeterminată.

Pentru că ne dorim în continuare să facem cunoscute publicului lucrările artiștilor Michele Bressan, Lea Rasovszky și Larisa Sitar, vă invităm să parcurgeți un tur virtual al expoziției, special conceput ca o reconstituire a turului ghidat care a avut loc în 29 februarie, în prezența celor trei artiști și a curatoarei Diana Marincu.

BRUIAJ

28 februarie – 19 iunie 2020
Artiști: Michele Bressan, Lea Rasovszky și Larisa Sitar
Curator: Diana Marincu

Vernisaj: Joi, 27 februarie 2020, ora 18:00

Expoziția BRUIAJ, al treilea episod al colaborării dintre artiștii Michele Bressan, Lea Rasovszky și Larisa Sitar, stă mărturie pentru o solidaritate de generație în jurul căreia se construiește un dialog firesc, întins pe o perioadă lungă de timp.

BRUNCH CU ARTIȘTII LEA RASOVSZKY, MICHELE BRESSAN & LARISA SITAR

Vineri, 28 februarie 2020, ora 11:00, vă invităm la un tur ghidat în expoziția BRUIAJ și la un brunch alături de Lea Rasovszky, Michele Bressan și Larisa Sitar.

Cei trei artiști vor prezenta lucrările din expoziție, practica lor artistică și vor intra în dialog cu publicul. Întâlnirea va avea loc în spațiul de la mansarda Fundației Art Encounters.