Ca măsură de prevenție pentru răspândirea virusului COVID – 19 și ca răspuns la hotărârea nr. 7 din 11.03.2020, luată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, am fost nevoiți să închidem expoziția BRUIAJ până la o dată care va fi comunicată ulterior. În tot acest timp, dorim să oferim o alternativă la vizitarea expoziției prin publicarea de imagini cu lucrări, interviuri, dar și alte materiale interesante, astfel încât să rămânem cu toții conectați și la fel de curioși despre arta contemporană.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere!
Echipa Fundației Art EncountersBRUIAJ

28 februarie – 15 aprilie 2020
Artiști: Michele Bressan, Lea Rasovszky și Larisa Sitar
Curator: Diana Marincu

Vernisaj: Joi, 27 februarie 2020, ora 18:00

Expoziția BRUIAJ, al treilea episod al colaborării dintre artiștii Michele Bressan, Lea Rasovszky și Larisa Sitar, stă mărturie pentru o solidaritate de generație în jurul căreia se construiește un dialog firesc, întins pe o perioadă lungă de timp.

BRUNCH CU ARTIȘTII LEA RASOVSZKY, MICHELE BRESSAN & LARISA SITAR

Vineri, 28 februarie 2020, ora 11:00, vă invităm la un tur ghidat în expoziția BRUIAJ și la un brunch alături de Lea Rasovszky, Michele Bressan și Larisa Sitar.

Cei trei artiști vor prezenta lucrările din expoziție, practica lor artistică și vor intra în dialog cu publicul. Întâlnirea va avea loc în spațiul de la mansarda Fundației Art Encounters, pe Bd. Take Ionescu nr. 46C, (Casa ISHO), Timișoara.

CURS DE FOTOGRAFIE ARTISTICĂ ÎN TREI MODULE CU MATEI BEJENARU

Modul 1: Introducere în mediul fotografic. Limbajul artistic al fotografiei

Sâmbătă, 22 februarie 2020, ora 16:00

Seria de cursuri inițiată anul trecut la Fundația Art Encounters continuă cu un curs de fotografie structurat pe trei module, care va fi susținut de artistul Matei Bejenaru pe parcursul acestui an.

LANSARE DE CARTE MATEI BEJENARU: PRUT

Vineri, 21 februarie 2020, ora 18:00

Fundația Art Encounters vă invită la evenimentul de lansare a albumului Matei Bejenaru: PRUT, în prezența artistului și a editorului cărții, Alina Șerban. Evenimentul va avea loc la sediul Fundației Art Encounters, în spațiul de la mansardă.